Cautare

4619 de rezultate pentru "spitalul nr 1 craiova" (8.17 secunde)
"Spitalul Motru si Sanatoriul Dobrita au datorii de aproximativ 18 miliarde de lei vechi, din care Motru are zece miliarde acumulate intre 2003 si 2004.
Cu toate acestea, la sedinta de saptamana trecuta a Consiliului Judetului nu a existat niciun proiect privind parteneriatul public-privat de constituire a unei clinici private la Spitalul "Sfantul Andrei".
Potrivit CAS Botosani, debitul cel mai mare, respectiv 8,7 milioane lei, il are Spitalul Judetean, urmeaza 1,7 milioane lei la Spitalul de Psihiatrie si 1,4 lei la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, in timp ce Spitalul Municipal Dorohoi figureaza cu zero in dreptul datoriilor.
Dezvoltarea turismului romanesc se rezolva daca se darama Spitalul de Ortopedie si Tratamente de Recuperare Motorie Eforie Sud.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
de ieri) un grec cu un contract in original incheiat cu spitalul, prin care a inchiriat un spatiu de 11 mp din Policlinica nr. 2, din Strada Stefan cel Mare nr.
Printre ultimele decizii emise de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) se numara si cea privitoare la licitatia organizata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta in vederea atribuirii contractului avand ca obiect "Lucrari de instalatii electrice - Sectie de Psihiatrie, Spitalul Municipal".
Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe. Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Controlul vizeaza in special sectiile de chirurgie ale spitalelor, cele mai mari din tara si din Bucuresti (Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri etc.).
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. ... In continuare aceasta persoana a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta. ... La momentul accidentului, elicopterul se intorcea catre baza, de la o misiune de salvare aero-medicala, dupa ce a transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.
Din Spitalul de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, unic in tara noastra cu acest profil, au mai ramas niste ruine, mascate de vita salbatica.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
Magda Marincovici) Sarmalute si supa cu carne fiarta reprezinta cauza certa a diagnosticului de sindrom hemolitic uremic in cazul celor doi bebelusi transferati, vineri seara, la Spitalul MS Curie, ne-a declarat in exclusivitate prof. ... Vineri seara, la Spitalul MS Curie au fost transferati doi bebelusi:
Iliuta vrea sa construiasca o aripa noua in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi Inca de la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a sustinut ca Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi este una din prioritatile sale.
Dupa cum se stie, Spitalul Judetean are paznici. Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia: ... 1.
Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Tulcea, unde au fost transportate noua persoane ranite, in urma accidentului si-au pierdut viata sapte persoane, dintre care sase au fost gasite moarte la locul accidentului, iar a saptea a murit la spital, avand hemoragie interna, cu ruptura de rinichi si ficat si murind in timpul interventiei chirurgicale.
Fondurile sunt disponibile incepand cu 1 ianuarie 2007. ... 41 de institutii medicale din Oltenia vor putea beneficia de fonduri structurale pentru modernizari incepand cu 1 ianuarie 2007, a anuntat ieri Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, institutia prin care se deruleaza fondurile UE.
google-analytics.com